Annika Fröberg, Mammaledig

”För mig är det oerhört viktigt att koncistensen är rätt när jag skall ha en smoothie.
Apelsin t.ex är ju supergott och fräscht men inte när det finns ”trådar” kvar från fruktköttet i den färdiga smoothien…
Det har gjort att jag antingen avstått apelsin i smoothien eller pressat den vid sidan av och sen bara adderat den rena filtrerade juicen.
Med Vitamix är detta inget problem! Den slår sönder allt och lämnar inte minsta spår av varken apelsintrådar, hallonkärnor, selleri eller annat heller för den delen som man normalt åtminstone kan känna av lite granna.
Jag kör vitamixen dagligen om inte för att göra smoothies så för att göra havredryck till barnen. Både nyttigt och gott! Mjölk, havregryn, banan och gojibär. Smaksätt om så önskas med tex blåbär. Perfekt!”

Comments are closed.