Vit choklad ”Cheesecake” Fondue

Ingredienser

  • 2,5 dl grädde
  • 1,2 dl gräddfil
  • 170 g Mascarpone ost
  • 230 g Neufchatel ost
  • 0,6 dl strösocker
  • 1/4 tsk riven muskot
  • 1/4 tsk kanel
  • 1 tsk vaniljextrakt
  • 230 g hackad vit choklad

Gör så här

  1. Lägg alla ingredienser i kannan i ovannämnd ordning och fäst locket.
  2. Välj hastighet 1.
  3. Starta maskinen och öka hastigheten sakta till 10, slutligen till full effekt (High).
  4. Mixa i 3 minuter och använd tampen efter behov eller tills blandningen är jämn och varm.  Häll blandningen i fonduegrytan.
  5. Servera med t.ex. sockerkaka,  skivade färska päron, skivade färska äpplen och torkad frukter.

Comments are closed.