386 km/h

Hastigheten på Ferraris formel 1-bilar?  Det kan man lätt tro – men det är knivbladen i en Vitamix TNC 5200 som snurrar så snabbt!

Vitamix soppa 2

Varm soppa utan vare sig spisplatta, ugn eller mikro? Japp, med en Vitamix är det möjligt!

Friktionen från blenderns knivblad som snurrar i smått otroliga 386 km/h förvandlar kallt vatten och råa grönsakertill en rykande varm soppa på 5 minuter – perfekt för ruggiga höst- och vinterdagar med andra ord.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Modellen TNC 5200 har en mycket kraftfull motor och laserskurna knivar som bokstavligen slår sönder ingredienserna i dess minsta beståndsdelar – för optimal absorption av näringsämnen, vitaminer och mineraler.

Enklare än så här blir det inte! Stäng av spisen och testa världens bästa blender!

Hitta din butik eller webbshop här!

Comments are closed.