Vitamix

Du behöver aldrig mer köpa ny blender!

IMG_8510

Det är inte undra på att den kallas ”Världens bästa blender”.  Dess oöverträffade prestanda, multi-funktionalitet och hållbarhet gör den till en unik apparat som gynnar hela familjen.

Vitamix är en av de mest populära på marknaden bland såväl amatörkockar som professionella kockar, juicebarer, caféer, cocktailbarer mfl mfl och det av goda skäl. Bland annat eftersom dess 2hk starka motor bidrar till ett alltid lika perfekt resultat.
Med din Vitamix gör du lika enkelt en härlig smoothie som varma soppor,  salsa, såser, energidrycker, glass och mycket mer. Det kan också krossa is i några sekunder. Bara din fantasi sätter gränserna. Utmana den!

 

TNC – Total Nutrition Center

Vitamix TNC 5200, är The Vitamix Total Nutrition Center ®  en unik mixer som samlar mer än 70 års erfarenhet. Dess enormt kraftfulla motor och laserskurna knivar slår sönder ingredienserna i dess absolut minsta beståndsdelar för optimal absorption av näringsämnen, vitaminer och mineraler i kroppen. Använd blendern till att mala, mixa och blanda ihop näringsrika skal, frön och övriga frsächa ingredienser till härliga drycker, såser och krämer.
Den patenterade konstruktionen av kannan säkerställer att innehållet kontinuerligt sugs in mot knivbladen. Istället för att blanda ingredienserna i en skål, blanda alla ingredienser Vitamix effektivt och systematiskt.

 

Så mycket mer än bara en blender..

IMG_8462

Vitamix TNC 5200 gör att du kan klara av dussintals köksarbeten enklare, snabbare och med bättre resultat. Vitamix kombinerar mer än 10 hushållsmaskiner och klarar mer än 50 arbetsuppgifter i köket.

Oavsett om du vill öka dina kunskaper och kreativitet i köket eller om du letar efter ett enkelt sätt att förse din familj med näringsrika måltider är Vitamixen ett fantastiskt hjälpmedel.

För frukost, lunch, middag, härliga desserter… och allt däremellan. Vitamix kommer snabbt bli ett ovärderligt verktyg i ditt kök, och hjälper dig att snabbt upptäcka nya smaker, öka näringsintaget och inte minst kreativiteten i ditt kök.